انواع فایلها

در درسهای پی.ای.او.آی. پنج نوع فایل وجود دارند ( ما در باره فایلهای صحبت میکنیم که فقط به دروس مربوط هستند و غیر از فایلهای عملیاتی یا مدیریتی میباشند که به عنوان مثال ممکن است حاوی اطلاعات مربوط به دانشجویان یا اساتید باشند.) این پنج گروه به قرار زیر هستند:
1.فایلهای متن دروس که شامل بخشهای درس ،زیر مجموعه های این بخشها، فهرست موضوعی، ضمائم، سئوالات دوره ای، تمرینها و نظرات میباشند.
2. فایلهای محتوایی که تمام فایلهای دیگر را شناسایی کرده و به هم پیوند میدهد.
3. موارد
4. فهرست دروس، بخشها، جداول یا اصطلاحات، و ضمائم
5. فایل سئوالات

هر نوع فایل در بخشهای بعد تشریح شده و روشهای دسترسی به این فایلها در زیر توضیح داده شده اند. سه گروه اول فایلهای اچ.تی.ام.ال هستند و دو گروه آخر فایلهای متنی.بخش دوره دروس ممکن است کمتر از 100 فایل داشته باشند. دروس تخصصی ممکن است بیش از هزار فایل داشته باشند.

علاوه بر آن، فایلهای دروس ممکن است شامل تصویر، صوت، کلیپ ویدیویی، یا سایر مواد تکمیلی باشند که بسیار مورد نياز هستند. تلاش شده است تا اندازه تمام فایلها به اندازه کافی کوچک باشد که به راحتی قابل آپلود کردن باشند. این مورد به کاربران اجازه خواهد داد تا به اطلاعات لازم دسترسی سریع داشته باشند. در عوض تعداد فایلها زیاد شده است و برای رد نگه داشتن از محتویات فایلها از فایلهای محتوایی استفاده شده است.

با چند مورد استثنا اکثر فایلهای این وب سایت کوچکتر از 24 کیلو بایت هستند و کو چکتر یا مساوی معادل 10 صفحه تایپ شده میباشند ( این شامل کدهای اچ.تی.ام.ال. میشود اما شامل عکسها، صوت یا ویدیو کلیپ ها نیست). در نتیجه بخشهای درسهای تخصصی به زیر مجموعه هایی تقسیم شده اند. فایلهای حاوی جداول با داده های زیاد علی الخصوص میتوانند به خاطر قوانین لایه بندی اچ.تی.ام.ال خیلی بزرگ باشند. وارد کردن تصاویر، منحنی ها، جداول و صوت و ویدیو کلیپ‌ها برای زنده کردن موارد درسی و جلب توجه خواننده به شدت توصیه میشود. واضح است که این موارد احتیاج به فضای زیادی دارند اما این فایلها � �ایلهای متنی نخواهند بود و به عنوان منابع قابل دسترسی هستند. پروسه های خاصی برای آپلود کردن فایلهای ویدیویی و صوتی و قرار دادن لینک این فایلها تعبیه شده اند.

جدا از 5 نوع فایل درسی و فایلهای صوتی و تصویری که همراهشان می آیند، رکوردهایی از محل فایلها، پیشرفتی که در تکمیل آنها حاصل شده و چه کسی بر روی آنها کار کرده است هم ثبت خواهند شد. کار انجام شده بر روی هر فایل به صورت یک یا چند کار تقسیم شده است. تکمیل هر درس به صورت تکمیل یک پروژه که از این کارها تشکیل شده خواهد بود. این نوع سیستم توسعه دروس به ما اختیار برنامه ریزی و کنترل همه پروژه ها را خواهد داد.

صفحه بعد: روشهای نویسندگی